FAQ

Ik heb een orthopedisch hulpmiddel voorgeschreven gekregen. Wat moet ik nu gaan doen?

Als u een orthopedisch hulpmiddel voorgeschreven heeft gekregen, kunt u een afspraak maken met een van onze orthopedisch adviseurs. U kunt hiervoor klikken op de button ‘ maak een afspraak’ of telefonisch contact met ons opnemen via 030-6706690. Vergeet u niet uw verwijsbrief en verzekeringspas naar uw eerste afspraak mee te nemen.

 

Kan ik bij elke locatie van LM Orthopedie terecht?

Op elke locatie van LM Orthopedie zijn onze orthopedische adviseurs aanwezig. U kunt dan ook zelf kiezen welke locatie voor u het handigst is.

 

Kan LM Orthopedie ook aan huis komen?

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om een van onze locaties te bezoeken, dan kunnen wij ook bij u thuis komen. Voor een huisbezoek zijn wij wel genoodzaakt 35,- euro extra in rekening te brengen. Wordt er op uw verwijsbrief aangegeven dat u niet in staat bent een locatie te bezoeken, dan zullen de kosten niet in rekening worden gebracht.

 

Worden de hulpmiddelen vergoed door de verzekeraar?

LM Orthopedie heeft afspraken met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor  worden de meeste hulpmiddelen dan ook vergoed. Onze adviseurs kunnen de vergoeding voor u aanvragen. Wij hebben hiervoor wel uw verwijsbrief en uw verzekeringsgegevens nodig.

 

Ik lig in het ziekenhuis. Kan LM Orthopedie ook hier naar toe komen?

Ook als u in het ziekenhuis ligt, helpen wij u graag zo spoedig mogelijk. Als u een afspraak heeft gemaakt, komt onze adviseur u in het ziekenhuis zo snel mogelijk bezoeken. Overigens heeft LM Orthopedie een eigen vestiging in het St Antonius Ziekenhuis, in zowel locatie Nieuwegein als locatie Leidsche Rijn (Utrecht).

 

Kan ik ook bij LM Orthopedie terecht voor thuiszorg hulpmiddelen?

Naast het aanmeten van arm- en beenprothesen, orthesen, sportbraces, steunzolen en steunkousen, kunt u ook bij ons terecht voor wandelstokken, korsetten, krukken, rollators, rolstoelen en andere thuiszorg hulpmiddelen.