Steunzolen

Bij elke stap die we zetten, wordt er enorme druk op onze enkels en voeten uitgeoefend. Tot wel driemaal ons lichaamsgewicht. Door deze zware belasting kunnen klachten als pijnlijke, vermoeide voeten of lage rugklachten ontstaan. Steunzolen kunnen dan verlichting bieden. Steunzolen worden vaak ter voorkoming van klachten aangemeten. Maar soms ook gewoon omdat extra ondersteuning van de voetzolen als prettig wordt ervaren.

Een steunzool, correctiezool of inlay is een voor iedereen op maat gemaakte binnenzool voor in de schoen. Een steunzool helpt alleen als hij op exact de juiste plek extra ondersteuning biedt. Voor het op maat maken van een steunzool voeren we dan ook eerst een uitgebreide voet- en klachtenanalyse uit, waarna de steunzool exact op maat wordt ontwikkeld. Zo garanderen we dat de steunzool helemaal passend is voor uw voet.

In veel gevallen worden steunzolen voorgeschreven door uw arts of fysiotherapeut. Maar als vanzelfsprekend kunt u ook zelf geheel vrijblijvend een afspraak maken of loop gewoon eens binnen op een van onze locaties. Wij adviseren u graag.